Kluby

II.ročník ZPV KIDS DAY Rožnově

Kdo vstoupil v sobotu 25.3.17 do tenisové haly žasl jakým způsobem lze uspořádat tenisový den pro malé tenisty z Rožnova pod Radhoštěm ve věku 7.-10.let.Uskutečnil se tam druhý ročník ZPV Kids Day,letos o to více slavnostnější protože město Rožnov p/R slaví 750 let svého vzniku.
Celkem 26 rožnovských nadějí od rána do odpoledne pod vedením vrchního rozhodčího p.Bartoška svádělo kolotoč tenisových zápasů,ale také soutěže v malování na obličej(což také vidíte na fotce),zajištěn byl pitný režim i stravování pro všechny zúčastněné.Samozřejmě jako vždy povzbuzovala svoje ratolesti početná rodičovská enkláva a jako vždy kromě výbuchů radosti byly vidět i slzičky dětí po prohře.
A kdo tedy vyhrál?Všichn děti.A na tom jsme se shodli všichni,kteří byli přítomni.Proto při slavnostním vyhlášení byl každému malému účastníkovi předán z rukou starosty města Rožnova p/R p.Radima Holiše , viceprezidenta ČTS p.Martina Hynka a jednatele společnosti ZPV s.r.o. p.Jaroslava Slezáka velký,pamětní tenisový míč s podpisem naší FC reprezentantky Barbory Strýcové.
Na závěr velké poděkování firmě ZPV s.r.o. za finanční zajištění celé ,úžasné akce a všichni věříme,že se setkáme příští rok v rámci 3.ročníku ZPV KIDS Day.

Foto:
Všichni účastníci s předávajícími