Jednotlivci Kluby

Oblastní přebor Babytenisu 2022 – Valašské Meziříčí

V termínu 11.6.-12.6.2022 se v Tenisovém klubu DEZA Valašské Meziříčí odehrály oblastní přebory Severomoravského tenisového svazu v kategorii Baby tenisu. Celkem se turnaje zúčastnilo 48 hráčů, chlapci svůj turnaj odehráli v sobotu a dívky potom v neděli. Hráči byli nejdříve rozlosování do skupin kde hráli systémem každý s každým a následně podle výsledků byli nasazeni do finálového pavouka.

Mezi dívkami se stejně jako na zimních OP SmTS utkaly Tereza Vychodilová (TC Ostrava Nová Ves) a Štěpánka Kolaříková ( TK Na Dolině). I tentokrát zvítězila Tereza Vychodilová (6:1) a Štěpánka Kolaříková tak zase vybojovala druhé místo. V boji o třetí místo se utkaly Anna Pospíšilová (TK PRECHEZA Přerov) a Natalie Riessová (Tennis Hill Havířov). Třetí místo nakonec vybojovala Anna Pospíšilová (6:0).

Mezi chlapci se ve finálovém souboji utkali Antonín Rutar (TK Mohelnice) a domácí hráč Daniel Krupa (TK DEZA Valašské Meziříčí). Po napínavém souboji nakonec zvítězil Antonín Krupa a domácí Daniel Krupa obsadil druhé místo (6:4). V boji o třetí místo zvítězil Damian Max Dezort (TK PRECHEZA Přerov), který porazil Jonáše Richtera (TK Bílovec).

Nejlepší mladí se hráči se mohou těšit z postupu na Mistrovství České republiky, které se koná v září v Rakovníku.

Děkujeme všem hráčům za účast a hezký tenis a přejeme hodně štěstí do dalších turnajů

Výsledky turnaje:

https://cztenis.cz/turnaj/916533/sezona/L22/vysledky